Fotografie

Iets met het badwater weggooien

Iets het het badwater weggooien is een leuk spreekwoord. Maar niet altijd iets wat je wilt doen natuurlijk. Zo kreeg ik naar het plaatsen van een oproepje voor een shoot met een zwembadje bericht van Bo. Het leek haar wel leuk om te komen doen. Haar ken ik van eerder, toen mocht ik samen met haar en verschillende anderen, een dans kalender maken. Maar nu waren het nieuwe ronden nieuwe kansen. Als klap op de vuurpijl nam Bo ook nog een vriendin mee, Mandy genaamd. Dus het badje hebben we een paar dagen voor de shoot klaar gemaakt dus toen de dames er waren was het een beetje op temperatuur. Maar toen ze er waren was het bad op een lekkere temperatuur. Dus de foto’s die we mochten maken zijn, naar mijn mening, ook goed geslaagd. Graag hoor ik natuurlijk of jullie het met ons eens zijn.