Fotografie

Brides A la Eve Style

Soms komt er een opdracht op je pad die iets heel anders is dan wat je anders doet. Dit was zo iets. Trouwjurken. Ik mocht in 2017 mocht ik al eens samen werken met Hanneke en haar mooi op maat gemaakte trouwjurken. Dit leverde toen erg mooi werk op. Dus toen Hanneke me weer vroeg of ik mee wou werken aan een shoot greep ik deze kans weer aan. Na wat lange nachten van Hanneke kwam er weer een paar mooie creaties van haar hand. Dit was heerlijk om op de foto te mogen zetten. Daarnaast ook de mooie hand gemaakte sieraden. Ook het werken met andere fotografen en een videograaf maakte het wel heel iets anders. Dus met gepaste trots wil ik jullie graag deze foto’s laten zien. Ook de mooie video gemaakt door Carolien. Zie hier de video

A la Eve:
@a_la_eve
@cobienanninga
@lindamartensx
@iljahenkes

Modellen:
@Darline.lysette
@charleenelyse
@esmeespaann
@jasmijnll
@christelhuijs
@hipeace.nl
@charlotbenjamins
@rixtmarieke

Sieraden:
@lisavvugt
@bij_lies

Muah’s:
@dzdz0
@editviragvisagie
@hairandmakupbydaan
@bruidstyliste_roelien

Foto/video:
@kvanderspoel
@share.foto.video
@carolien_videography