‘ ik ga nog leren werken met een hoepel’ Dit zei Michelle eens tijdens een shoot. Dat was natuurlijk een kans die ik niet kon laten gaan. Dus een idee was geboren. Maar goed toen kwam de corona er tussen door. Dit leek eerst alles overhoop te gooien. Maar niet veel later kwam het toch goed uit. Via mijn contacten kon ik gebruiken maken van het theater in Veendam. Hier konden we de hoepel mooi ophangen en kon collega Dennis ook zijn kunsten aten zien met het theaterlicht. Dus toen het ook duidelijk werd dat Michelle haar zusje Kim ook mee zou komen konden we dubbel plezier van de shoot hebben.

Dus toen de dag daar was om de shoot verzamelden we in het Theater in Veendam. Naar wat lampen stellen en een hoepel ophangen de dames die hun warming up gedaan hadden konden we los gaan. Het was een leuke dag en we hebben mooi werk kunnen maken. De dames hebben hun alles gegeven om mooie poses te maken voor de camera. En daar was niet altijd makkelijk. 1 keer liet Michelle ons allemaal erg schrikken wat dachten dat ze er uit viel. Maar het viel gelukkig allemaal mee. Maar we zijn nu erg benieuwd wat jullie van deze shoot vinden en we horen dat natuurlijk ook graag.

Met dank aan theater van Beresteijn in Veendam voor het mogen gebruiken van hun theater en Dennis voor het mee willen werken.