ECHTE LIEFDE VOOR FOTOGRAFIE

Al sinds ik me kan herinneren heb ik interesse gehad in fotografie. Mijn vaders camera was een geliefd speelobject voor me. Vlak voor een vakantie met mijn ouder kreeg ik als 9 jarige jongen mijn eerste camera. Een point and shoot camera maar daarmee heb ik mijn eerste foto’s gemaakt. Tijdens mijn middelbare school kreeg ik de kans me hier nog meer in te verdiepen. Na het volgen van wat basislessen werd fotograaf van de schoolkrant.  

Na wat omzwervingen moest het toch weer zo zijn. In 2006 werd er toch weer een camera gekocht. Niet veel later volgde mijn eerste flitsset. Nu was de tijd gekomen om er serieus mee bezig te gaan. Tijdens mijn werk als theatertechnicus kon ik als mooi aan het werk gaan om dingen te proberen. In 2009 kwam ik in contact met Martin Bierman. We hadden dezelfde liefde voor fotografie. En we besloten samen verder te gaan.

Uit deze samen werking is PhotoFab ontstaan. Nog steeds werken we in deze samenstelling. De afgelopen jaren heb ik me sterk ontwikkeld als fotograaf. Iets waar ik veel mensen dank voor verschuldigd ben. Ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken, maar aan jullie draag ik deze website op.