Blog

Old Summer Memory

Old Summer Memory

Met al het mooie weer van de afgelopen dagen wou ik jullie toch mee terug nemen naar een mooie zomer dag in 2017. Toen ben ik afgereisd naar een mooi natuurgebied in de omgeving van Amsterdam. Hier had ik afgesproken met Nadège. We hadden al een tijdje contact gehouden na een miss verkiezing waar ik haar had leren kennen. De lokatie waar we heen zijn gegaan heeft mooi hoog gras. En het lijk wel een savanne. Dus in de ochtend een heerlijk plek om te mooie platen te schieten. Dit leverderde dus een mooie sfeer op voor een shoot met wat mooie platen. Dus ben erg benieuwd wat jullie van deze...

Broken Glass

Broken Glass

Hoe lang doen je over het bedenke van een shoot, die vraag stelde iemand mij laatst. Nou sommige shoots schudt ik zo uit mijn mauw en andere shoot, zo als deze, hebben een paar jaar in de voorbereiding gehad. Waarom vraag je misschien af. Nou voor deze shoot heb ik gewerkt met glas. Toen ik dit idee voorlegde aan Linda, het model die ik vaker 'rare' dingen gedaan heb, was ze gelijk enthousiast. Het heeft na het eerste idee allen nog wel even geduurd voordat ik alles zo klaar had dat ik het aandurfde om de shoot te doen. Het werken met glas bracht toch wat problemen met zich mee. Toen die op gelost...

She is bigger then the room

She is bigger then the room

Soms heb je zo'n klik met model dat het soms een verlichting na een hele drukke periode met haar te mogen schieten. Michelle is zo iemand. We hebben een bepaalde klik met elkaar wat tot resultaat kan hebben dat er geweldig foto's uit komen. Deze shoot is daar zo'n voorbeeld van. Als ze van haar werk in Frankrijk terug is Nederland dan proberen we vaak een shoot te plannen. Deze keer zaten we in een mooie hotel kamer. Tijdens de shoot zag ik steeds een iets andere Michelle staan. Van een mooie dame naar een sexy dame naar een stoere dame. Dus voor iedereen: geniet van de mooie foto's en we horen...

De Lente is begonnen

De Lente is begonnen

Je heb soms van die mensen die in een beroerde dag een lach op je gezicht kunnen toveren. Dit model is zo iemand. Marlijn is een vrolijke jonge dame die vele energie met zich meebrengt. Tijdens onze shoot begonnen bij mij de eerste vormen van griep te kop op te steken. Maar door haar energie kon ze mij toch helpen om bij mij zelf de kracht op te zoeken om er een leuke en geslaagde shoot er van te maken. Dus als jullie van de foto's genieten dan brengt ze die energie ook op jullie over. Zal dat dan de kracht van de Lente zijn???

A Stronger Girl

A Stronger Girl

Wat doe je als een model bij je komt met de mededeling: Over 10 weken doe ik mee aan een bikini wedstrijd. Juist dan plan je een nieuwe schoot om daar mooie foto's van te kunnen maken. Dus vandaag is de dag dat Anne haar wedstrijd heeft in Rotterdam. Hier om post ik vandaag de foto's van de shoot. Dus Go Anne op naar nr 1. Voor de rest geniet van de mooie foto's.

Sensual Fashion

Sensual Fashion

Twiga is een model waar ik al bijna mijn hele fotografie carrière me samen mag werken. Samen hebben we al heel wat mooie foto's mogen maken. Veel daarvan hebben jullie nog niet op deze site mogen zien. Maar dit zal snel veranderen. Maar nu wil ik jullie graag nu de laatste shoot laten zien. Deze keer heb ik wat anders proberen te maken. Dit keer een soort van sensueel fashion achtig shoot. Dus geniet van deze mooie foto's zo als wij de lol er van mochten hebben van het maken.

A Curved and Curly Shoot

A Curved and Curly Shoot

Soms kan een oude bekende in eens een leuke draai aan een shoot geven. Ik had een oproepje staan voor een shoot en hier op reageerde de mooie Estefany. Haar heb ik enige jaren geleden al eens mooi op de foto gezet tijdens een fotodag bij collega fotograaf John Bouma. Een mooie vrouw uit het Caribische gebied met mooie rondingen . Dit beloofde veel moois voor de shoot die we wouden doen. Het was een shoot die meer aan de verwachting voldeed en dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen. Dus kijk naar de foto's en laat maar weten wat jullie er van vinden.

No Strings Attached (NSFW)

No Strings Attached (NSFW)

Wanneer ga je als fotograaf laten zien dat je ook ander werk maakt. Veel mensen weet het natuurijk wel dat je ook ander werk maakt dan de lieve meisjes foto's. Samen met Do heb ik jullie al eerder wat werk laten zien. Het is leuk om te zien hoe je een klik kunt hebben met een model dat dit soort foto's kunt maken. Dus ik ben haar daar voor ook natuurlijk erg dankbaar. Ik hoop dat jullie deze foto's ook kunnen waarderen.

Theater and the Girl

Theater and the Girl

Wanneer je met een dansers gaat fotograferen waar moet je dan heen gaan?? Een lokatie vinden is soms een uitdaging. Maar gelukkig had ik de mogelijkheid om samen met Michelle een theater in te kunnen. Zo als het hoort leverde dit een paar super mooie platen op. Ondanks dat het niet een hele lange shoot was zijn we zeer blij met het resultaat . Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jullie er van vinden. En ik kan niet wachten op de volgende shoot met met Michelle

Bathtime

Bathtime

zo als veel van jullie weten heb ik een voor liefde voor het werken met water. Dus toen ik met Melanie deze shoot aan het plannen was kwamen we samen er achter dat het werken met water in een bad een leuk idee kon worden. Dus in de studio hebben we een oude badkuip staan. Die hebben we dus gebruikt voor deze shoot. Helaas kan ik jullie niet alle foto's laten zien, dus hier is een selectie van de shoot. Zelf ben ik erg blij met de resultaten en hoop snel weer met deze dame te mogen werken. Maar laat ons maar weten wat jullie van deze shoot vinden.