Blog

Parte Due (NSFW)

Parte Due (NSFW)

Het wat zo ver. In Mei mocht ik mijn 2e shoot met Marloes doen. Hier voor heeft ze samen met haar vriend de reis gemaakt naar het hoge noorden.  Dus in mijn thuis studio hebben we een leuk en sexy shoot kunnen doen. We hebben er een leuke en gezellig middag van gemaakt. De foto's willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Wet Feet

Wet Feet

Zo als veel van jullie weten hou ik er van om bij en met water te fotograferen. En van mijn favoriete lokatie's is een meer bij Gasselte. Hier hebben, en ga jullie, veel van gezien. Maar deze keer gingen we samen in de auto van uit Groningen naar Gasselte. Samen met Martin Bierman van PhotoFab samen met de Modellen Heleen en Annick. En in plaats van naar mijn vertrouwde plek te gaan gingen we naar de andere kant van het meer om te fotograferen. Dut ga voor mij wel weer een paar leuke uitdagingen om te werken met andere omgevingen en licht situaties. Dus graag wil ik graag met jullie de foto's...

Girlfriends shoot

Girlfriends shoot

Met deze shoot, met 2 vriendinnen, mocht ik weer eens een andere style proberen. Dus we zijn naar een leuke en voor mij een nieuwe lokatie. Dit was een zandafgraving met een klein publiek strandje erbij. Dus samen met Marleen en Maureen hebben we daar een paar leuke foto's kunnen maken. Het was voor mij weer eens leuk een mooie fashion achtige style te mogen proberen. Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd wat jullie van deze andere stijl vinden.

Going South

Going South

Wat is er leuker dan als fotograaf op lokatie een foto shoot te doen. Juist met een groep fotografen naar een mooi lokatie gaan om daar een shoot te doen. Dus eind april van dit jaar gingen we met een aantal fotografen naar het zuiden van Limburg op uitnodiging van bevriende fotograaf Berry Houkes.  Samen met Martin Bierman en Mark Lukens als fotografen en Helen, Annick en Sharon gingen we dus de lange reis aan. Na even een dagje bijkomen en lekker eten met elkaar gingen we de dag er na los. Na wat wijziging in de planning door het weer ging de reis naar de Eifel in België. Na een leuke dag en veel...

Black Beauty in a White dress

Black Beauty in a White dress

Wat doe je met een model met een brok energie?? Juist je neemt haar mee naar rustig stukje Nederland. Sherley heeft de reis van het westen van het land gemaakt naar het mooie Drenthe. Daar hebben we een mooie rustige lokatie op gezocht. Daar hebben we de volgende foto's kunnen maken. Een mooie serie van haar in een witte jurk. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jullie er van vinden.

In and outside

In and outside

Het was al weer een tijdje geleden maar nu is het weer tijd om jullie weer wat mooi werk te mogen laten zien van de laatste shoot van Merle die we in april van dit jaar mochten doen. Samen met haar zijn we naar een mooie bos rijke omgeving geweest (waar we eigenlijk niet mochten komen). Na het maken van een paar mooie foto's in de koude buitenlucht zijn we naar binnen gegaan. Ook hier konden we wat leuke platen schieten. Deze wou ik jullie ook graag met jullie delen.

Last of a serie???

Last of a serie???

De laatste uit een serie. Wat moet je daar mee. Ik wil jullie graag wat foto's laten zien van de laatste shoot die ik mocht doen met Michelle voor ze vertrok naar het buiten land. Samen met haar heb ik al een paar hele mooie shoots mogen doen. Er mogen nog vele shoots volgen als het aan mij ligt. Voor deze shoot hebben we op een van mijn favoriete tijdstippen geschoten. Op een mooie ochtend in de bossen met de ochtenddauw. Dan met een model die ook danst komen er mooie foto's uit rollen. En natuurlijk lekker op je blote voeten.

Softe shades of Black

Softe shades of Black

Na een lange periode van rust toch weer de tijd gevonden om jullie weer een paar mooie foto's te laten zien. Deze keer is het de mooie Sharon die jullie beeld mag vullen. Na een paar eerder shoots was het nu tijd om iets met mooi zacht zwart te doen in een lichte omgeving. Zelf ben ik best wel fier met de platen. Het is toch wel weet leuk om met iemand te werken due niet iedere dag voor de camera staat. Ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden.

An other Miss Shoot

An other Miss Shoot

Het mocht weer zo ver zijn. Een leuk en mooie Miss op de foto te zetten. De Miss Beauty Friesland 2018 Maragaretha heeft voor mijn camera mogen staan. Dit was een leuke en leerzame shoot. Ondanks haar Miss status had ze nog niet veel shoot ervaring op gedaan. Hier voor hebben we een soort van trainingsshoot gedaan. Naast het fotograferen hebben we ook veel gepraat over het fotograferen. Een leuke eye opener voor ons beide. Natuurlijk hopen we dat jullie genieten van de mooie foto's.

The Old Factory and the Girl

The Old Factory and the Girl

Het mooie van het fotograferen is dat je soms het mooie met het niet mooie mag samenvoegen. Dit keer was het de beurt aan Michelle om weer eens me naar de fabriek te gaan. Samen hebben we weer veel lol gemaakt. Weer nieuwe plekjes en hoekjes gevonden om weer wat moois te kunnen schieten. Ondanks dat het niet heel erg warm was ging ze er wel voor. Dus wil ik jullie graag laten mee genieten van deze mooie shoot.