Up The Stairs

Soms krijg je de vraag: waar schiet je het liefst: binnen of buiten? Dan is mijn antwoord toch: het liefst buiten en dan nog het liefst op lokatie's die eigenlijk niemand echt kent. Dus toen Eviva en ik in contact kwamen en we begonnen te praten over wat voor lokatie wat we gingen werken. Bedacht ik me dat we nog wel een leuke lokatie wist. Het is een lokatie wat ik al een paar keer eerder geschoten had. Het was een fietstunneltje waar weinig mensen komen. Dus zo gezegd zo gedaan Dus we zijn lekker gaan shoten op die lokatie. En deze foto's willen we jullie natuurlijk graag laten zien.

Hotel Beauty

Een kans om met Linda te schieten laat ik niet snel gaan. Dus toen ik een leuke hotel shoot in de planning had in Utrecht kwam zij als model om de hoek zetten. Dus dat beloofde in ieder geval een gezellige dat te worden. Dus toen we op de lokatie aankwamen en we de kamerdeur open deden stonden we echt te kijken in een van de mooiste ruimte kamers waar in ik had mogen werken. Dus op 17 hoog konden we alle mooie foto's maken die we wouden. En daar zijn we beide erg blij mee. Natuurlijk willen we deze ook graag met jullie delen.

Hot Corn Couple

Wat is er mooier dan het fotograferen van een mooie dame? Het maken van foto's van een stelletje wat elkaar goed aanvoelt. Dus toen Michelle vroeg of ik een shoot wilde doen met haar vriend. Hij is ook een danser. Maar te chemie tussen hun beide is erg aanwezig. Dus toen we begonnen met de shoot vlogen de vonken er vanaf. Dit was natuurlijk erg mooi om vast te leggen. Daar kijk naar alle mooie platen die we mochten maken. En laat ons natuurlijk weten wat jullie er van vonden. We zijn erg benieuwd. Hier naast hebben we ook een set met mooie dans foto's gemaakt.

The Small Italian Miss

Soms heb je van die meiden die je jaren geleden eens voorbij zag komen en die bleven hangen in je hoofd. Zo iets van : das nou iemand die ik wel eens mee wil samen werken. Daisy was zo'n dame. Het heeft een tijdtje geduurd voor ze tijd had om voor mijn camera te staan. Dus toen die dag er was hebben veel leol en mooie foto's gemaakt. En deze wil ik jullie natuurlijk graag laten zien.

Stille Heide

Wat begon jaren geleden als een leuke samenwerking gaat jaren later nog steeds door. Lonneke is een van die dames met wie ik dat al jaren heb mogen samen werken. Dus toen zich de kans zich weer voor deed om met haar te werken greep ik die kans aan. Samen zijn we op een mooie ochtend naar een heide gegaan bij ons in de buurt. In die bloeiende heide konden we samen een paar hele foto's maken. Deze willen we natuurlijk graag met jullie delen.

Appelscha 2019

De Kale Duinen is een mooi natuurgebied in de omgeving van Appelscha. Het is een lokatie waar ik zeker 1x per jaar heen ga. Dit keer ging we met een groep bevriende fotograven heen. Het was een mooie dag om de shoot de toen. Niet te warm en het waaide ook niet heel erg hard. Het leverde mooi platen op. Van oude bekende tot nieuwe gezichten voor mij. Graag wil ik jullie ook dit werk laten zien, ondanks dat het het wat ouder werk is.

Forrest in the Water

Soms krijg je de de opmerking van dames: zo mooi kan ik toch niet op de foto. Bij dat soort opmerking gaan mijn haren over eind staan. Zo ook met Emma. Na een leuke gesprek hier over heb ik haar uitgenodigd om een leuke en korte shoot te doen. Hier voor zijn we naar een leuke lokatie geweest in de omgeving van Emmen. Hier stonden we aan de waterkant in het bos. En met wat in het water gevallen bomen hebben we een leuke shoot gedaan. Deze delen we natuurlijk graag met jullie.

2019 Schier

Het begint een soort van traditie te worden. In Juni gaan we met een groepje fotografen en modellen naar het mooie Schiermonnikoog. Zo ook dit jaar. Het beloofde een mooie trip te worden. Mar helaas gooide dit jaar het weer een beetje roet in het eten. Het waaide nogal hard. Hier door moesten Martin en Sharon thuis blijven. Dus met een iets kleinere groep ging de reis nog door. Op schier aangekomen konden we mooie foto's maken. Deze wil ik jullie natuurlijk graag laten zien.

Lady of the water

Men neemt een mooie miste ochtend een klein rustig riviertje. Niet iedereen is er gek genoeg voor om dat te doen. Op een of andere manier kon ik Marloes zo gek krijgen dat ze met me mee ging. Dus samen een leuke voetreis gehad naar de lokatie. Ik wist niet dat ik zo lenig kon zijn. Dus na een rustig Zomer wou ik graag weer goed beginnen met een leuke shoot om aan jullie te laten zien.

After A Long Time

Na een lange tijd en veel heen en weer gepraat konden Mariam en ik eindelijk eens de tijd om een shoot te plannen. Dus toen het zo ver was gingen we samen, in de buurt van Apeldoorn, een mooi stukje van de Veluwe in. In dit stukje bos hebben we een paar hele mooie platen kunnen maken. Ondanks dat we elkaar al een paar jaar niet gezien te hebben wat de sfeer gelijk erg goed. Dit was ook te zien in de foto's. Die we jullie natuurlijk graag laten zien.