Blog

No Place like Home

No Place like Home

Was is de beste plek voor een fotoshoot word me wel eens gevraagd. Maar op die vraag heb ik niet echt een goed passend antwoord. Soms is een studio het beste en een andere keer een mooi stukje bos met wat heide. Het hangt zo af van wat je wilt bereiken. Zo mocht ik een tijdje geleden een shoot doen met Demy, een mooie miss uit Drenthe. Voor deze shoot hebben we gekozen om bij haar in huis een shoot te doen. Dit geeft toch weer een heel andere resultaat. We hebben daar geschoten van de brandtrap tot in de slaapkamer en nog veel meer hoekjes in en rond haar woning. Met als resultaat een hoop mooie...

Lost Girl in Corn

Lost Girl in Corn

Het mooie van buiten fotograferen is dat je soms verstoppertje kunt spelen. Je verstoppen samen met het model in een maisveld. Dit mocht ik dit jaar doen met Annick.  Samen met haar zijn we een leuk en dor maisveld in gegaan. Hier hebben een paar mooie en sensuele platen kunnen schieten. Deze wil ik jullie natuurlijk graag laten zien

Tunnelvision

Tunnelvision

Een 'oude' lokatie voor mij maar met een nieuw model word zelfs een oude lokatie weer wat nieuws met zich mee. Dus toen ik met Naomi naar een tunneltje waar ik al een paar eerder shoots mocht doen. Maar samen met Naomi het ik daar toch weer een heel andere draai aan gaan geven. Ik kreeg de kans om haar in een ander licht te mogen fotograferen. Met deze mooie foto's als resultaat. We zijn natuurlijk er benieuwd wat jullie van deze shoot vinden. 

The Girl and the Bike

The Girl and the Bike

Soms komt een model met een idee waar je van zegt: mmhhh sounds good. Zo kwam Michelle met het voorstel om te gaan shoten met een paar motoren. Das natuurlijk niet tegen doveman oren gezegd. Dus op een beetje een regenachtige augustus dag. In een mooie veldweg hebben we deze mooie shoot kunnen doen. So this is what a beautyful girl look like with her bike. 

She a Killer queen

She a Killer queen

Soms heb je mensen waar mee je een klik heb. Met Manouk is dat zo. Ik kan met haar altijd mooi en leuk werk maken. Werken met haar is voor mij vaak een verademing. Met haar kan ik een soort 'no-filter' mening verwachten. Dat is voor mij wel lekker werken. Zo mocht ik in augustus 2018 weer met haar een shoot doen. Dit keer ging konden we wat mooie swimwear en body platen maken. Ik hoop dat jullie net zo kunnen genieten van deze foto's als wij de lol mochten hebben om ze te maken. 

Summer to remeber

Summer to remeber

Het was al weer een tijdtje geleden voor mijn laatste post. Maar door het treurige weer van de laatste dagen wou ik jullie graag verblijden met wat mooie foto's uit een mooie zomer. Samen met Nicole en visagiste hebben we een leuke shoot kunnen doen in wat oude gebouwen. 

High grass, kiekkeboe

High grass, kiekkeboe

Zo als veel van jullie weten hou ik er van om buiten te fotograferen. Dus tijdens de hitte golf van de afgelopen zomer was het dus soms wel een uitdaging. Dus toen ik met Melanie een plan maakte voor een shoot hadden we dat niet in gedachte. Daar kwam dus de dag van de shoot en natuurlijk ging wij schoten om 12 uur in de middag. Met een warme 30+ graden zijn we ergens in de buurt van Groningen een bos ingedoken, letterlijk. Maar hier hebben we paar mooie platen kunnen maken . In het hoge graag konden we de mooiste platen schieten. Dus laten we zeggen dat hete dus geen probleem was om de platen...

Iets met het badwater weggooien

Iets met het badwater weggooien

Iets het het badwater weggooien is een leuk spreekwoord. Maar niet altijd iets wat je wilt doen natuurlijk. Zo kreeg ik naar het plaatsen van een oproepje voor een shoot met een zwembadje bericht van Bo. Het leek haar wel leuk om te komen doen. Haar ken ik van eerder, toen mocht ik samen met haar en verschillende anderen, een dans kalender maken. Maar nu waren het nieuwe ronden nieuwe kansen. Als klap op de vuurpijl nam Bo ook nog een vriendin mee, Mandy genaamd. Dus het badje hebben we een paar dagen voor de shoot klaar gemaakt dus toen de dames er waren was het een beetje op temperatuur. Maar...

Best plans change

Best plans change

Het leuke van fotograferen dat je nieuwe mensen leert kennen. Deze shoot is daarin niet anders. Voor deze shoot mocht ik kennis maken met Elizabeth. Samen hebben we een leuke shoot kunnen doen. Helaas was ons eerste idee een mooie shoot te doen met dauw ochtend. Helaas konden we de dauw niet vinden. Dus we konden de shoot en lokatie gelukkig nog aanpassen met dit als resultaat. Dus erg benieuwd wat jullie er van vinden.

No Better times than Crazy time with Linda

No Better times than Crazy time with Linda

Na de leuke duo's met samen met Roy en Annewieke hebben Linda en ik nog even wat andere foto's gemaakt. We hebben met in mijn thuis studio een paar mooi fashion achtig platen gemaakt. Net als elke shoot met Linda hebben veel lol gemaakt en dit laten de platen ook wel zien. Dus net als altijd is het een goed gevoel om met haar te mogen werken. Helaas gebeurt het niet zo vaak als ik zou willen. Maar dat neemt niet weg daar ik hoop dat jullie dit ook mooi werk vinden. Let me know.