She is bigger then the room

Soms heb je zo'n klik met model dat het soms een verlichting na een hele drukke periode met haar te mogen schieten. Michelle is zo iemand. We hebben een bepaalde klik met elkaar wat tot resultaat kan hebben dat er geweldig foto's uit komen. Deze shoot is daar zo'n voorbeeld van. Als ze van haar werk in Frankrijk terug is Nederland dan proberen we vaak een shoot te plannen. Deze keer zaten we in een mooie hotel kamer. Tijdens de shoot zag ik steeds een iets andere Michelle staan. Van een mooie dame naar een sexy dame naar een stoere dame. Dus voor iedereen: geniet van de mooie foto's en we horen...

De Lente is begonnen

Je heb soms van die mensen die in een beroerde dag een lach op je gezicht kunnen toveren. Dit model is zo iemand. Marlijn is een vrolijke jonge dame die vele energie met zich meebrengt. Tijdens onze shoot begonnen bij mij de eerste vormen van griep te kop op te steken. Maar door haar energie kon ze mij toch helpen om bij mij zelf de kracht op te zoeken om er een leuke en geslaagde shoot er van te maken. Dus als jullie van de foto's genieten dan brengt ze die energie ook op jullie over. Zal dat dan de kracht van de Lente zijn???

A Stronger Girl

Wat doe je als een model bij je komt met de mededeling: Over 10 weken doe ik mee aan een bikini wedstrijd. Juist dan plan je een nieuwe schoot om daar mooie foto's van te kunnen maken. Dus vandaag is de dag dat Anne haar wedstrijd heeft in Rotterdam. Hier om post ik vandaag de foto's van de shoot. Dus Go Anne op naar nr 1. Voor de rest geniet van de mooie foto's.

Sensual Fashion

Twiga is een model waar ik al bijna mijn hele fotografie carrière me samen mag werken. Samen hebben we al heel wat mooie foto's mogen maken. Veel daarvan hebben jullie nog niet op deze site mogen zien. Maar dit zal snel veranderen. Maar nu wil ik jullie graag nu de laatste shoot laten zien. Deze keer heb ik wat anders proberen te maken. Dit keer een soort van sensueel fashion achtig shoot. Dus geniet van deze mooie foto's zo als wij de lol er van mochten hebben van het maken.

A Curved and Curly Shoot

Soms kan een oude bekende in eens een leuke draai aan een shoot geven. Ik had een oproepje staan voor een shoot en hier op reageerde de mooie Estefany. Haar heb ik enige jaren geleden al eens mooi op de foto gezet tijdens een fotodag bij collega fotograaf John Bouma. Een mooie vrouw uit het Caribische gebied met mooie rondingen . Dit beloofde veel moois voor de shoot die we wouden doen. Het was een shoot die meer aan de verwachting voldeed en dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen. Dus kijk naar de foto's en laat maar weten wat jullie er van vinden.

No Strings Attached (NSFW)

Wanneer ga je als fotograaf laten zien dat je ook ander werk maakt. Veel mensen weet het natuurijk wel dat je ook ander werk maakt dan de lieve meisjes foto's. Samen met Do heb ik jullie al eerder wat werk laten zien. Het is leuk om te zien hoe je een klik kunt hebben met een model dat dit soort foto's kunt maken. Dus ik ben haar daar voor ook natuurlijk erg dankbaar. Ik hoop dat jullie deze foto's ook kunnen waarderen.

Theater and the Girl

Wanneer je met een dansers gaat fotograferen waar moet je dan heen gaan?? Een lokatie vinden is soms een uitdaging. Maar gelukkig had ik de mogelijkheid om samen met Michelle een theater in te kunnen. Zo als het hoort leverde dit een paar super mooie platen op. Ondanks dat het niet een hele lange shoot was zijn we zeer blij met het resultaat . Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jullie er van vinden. En ik kan niet wachten op de volgende shoot met met Michelle

Bathtime

zo als veel van jullie weten heb ik een voor liefde voor het werken met water. Dus toen ik met Melanie deze shoot aan het plannen was kwamen we samen er achter dat het werken met water in een bad een leuk idee kon worden. Dus in de studio hebben we een oude badkuip staan. Die hebben we dus gebruikt voor deze shoot. Helaas kan ik jullie niet alle foto's laten zien, dus hier is een selectie van de shoot. Zelf ben ik erg blij met de resultaten en hoop snel weer met deze dame te mogen werken. Maar laat ons maar weten wat jullie van deze shoot vinden.

Dark daylight

Lianne is een van de modellen waar ik al jaren mee mag werken. Samen met haar al een paar mooie foto's kunnen maken die in mijn portfolio hun plek hebben kunnen vinden. Dus toen ze ging verhuizen kregen we het er over om een shoot bij haar thuis te doen. Maar het duurde een tijdje voor dat de shoot kon plaats vinden. Maar toen de shoot plaatst vond kwamen er weer een paar mooie platen kunnen maken. Deze willen we jullie natuurlijk niet onthouden en zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie reacties.

The muscles of beauty

Na het plaatsen van een oproep voor een shoot werd ik benadert door Anne. Na wat heen en weer gekletst Toen hebben we besloten om wat samen te gaan doen. Dus we hebben wat leuke shoot dingen bedacht. Dus een shoot met mooie daglicht tot een mooie lowkey shoot. Daarnaast is Anne ook een fanatiek sportieve dame. Dit was voor mij natuurlijk er mooi om te fotograferen. Dus een zeer geslaagde en leuke shoot. Binnen kort komt er weer een shoot met deze mooie dame.